Полянський і Комков — що об’єднує двох колишніх Аліни Гросу: російський паспорт, діти від інших жінок та інше

Через декілька місяців після початку повномасштабної війни в Україні шоу-бізнесом почали розповзатися чутки про розставання Аліни Гросу та Романа Полянського.

Після розлучення з Олександром Комковим Аліна Гросу вступила у стосунки з актором Романом Полянським. І все було неймовірно романтично та гармонійно до початку повномасштабної війни в Україні. Через декілька місяців у шоу-бізнесі та серед фанатів почало активно обговорюватися імовірне розставання пари.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Що об’єднує двох колишніх Аліни Гросу

Після того, як Аліна Гросу опинилася в Сполучених Штатах вона натякнула, що здогадки шанувальників виявилися правдивими і заявила, що не сумує за романом.

Що об’єднує двох колишніх Аліни Гросу

Насправді між двома колишніми обранцями зірки є багато спільного. Перше, що спадає на думку — це російський паспорт. І екс-чоловік співачки, і її екс-бойфренд – громадяни російської федерації.

Як виглядає перша дружина Романа Полянського
Що об’єднує двох колишніх Аліни Гросу

Цікаво, що обидва вже встигли стати батьками. У Романа Полянського є дочка від попереднього шлюбу, а Комков встиг стати батьком невдовзі після розлучення з Аліною, адже швидко одружився знову. На жаль, стать дитини бізнесмена невідома, адже він веде закритий образ життя.

Також чоловіків об’єднує і більш скромний фінансовий статус у порівнянні з співачкою, який постійно обговорювався в медіа. Як відомо, Аліна Гросу має елітну нерухомість, а її батьки свого часу дозволили собі влаштувати італійське весілля для дочки, вартістю в сто тисяч євро.

До того ж Роман та Олександр — єдині чоловіки, стосунки з якими Аліна Гросу робила публічними. Імовірно, на таку щедрість зі сторони зірки розраховувати більше не доведеться, адже нещодавно вона заявила, що у випадку з актором це було великою помилкою.

Схожі статті