37-річна Злата Огнєвіч відсвяткувала день народження, на якому не гуляв Задворний: поставлена жирна крапка

Безліч українських зірок шоубізнесу народилися в перший місяць року, серед уродженців січня і популярна співачка Злата Огнєвіч, яка відсвяткувала свої 37

Популярна українська співачка, зіркова Холостячка Злата Огнєвіч перебуває в ряду знаменитостей України, які народилися в січні. Поряд із днями народження Алана Бадоєва, Тіни Кароль, Володимира Зеленського іменинниця і Злата. Артистка народилася 12 січня. У четвер виконавиці відомих пісень виповнилося тридцять сім років. Жінка, як і багато зіркових колег, не влаштовувала гучних гулянь уродин під час повномасштабного вторгнення росії на територію Української держави.

Злата Огнєвіч показала, як, де і з ким відзначила свої тридцять сім, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграмі.

Як стало відомо з мережі, тридцятисемирічною жінка стала у Карпатах. Огнєвіч зізналася, що вирішила відпочити та розслабитися, а поїздка в гори – це подарунок самій собі на День народження.

Популярна в Україні виконавиця поділилася з шанувальниками та шанувальницями вражаючими фотографіями зі своєї невеличкої відпустки. Жінка показала фоловерам, чим займається в Карпатах.

Злата Огнєвіч відсвяткувала 37 років у Карпатах
Злата Огнєвіч відсвяткувала 37 років у Карпатах

Як розказала Злата Огнєвіч, спершу вона відправилася в гори. Там жінка була небагато – усього лише кілька годин. Знаменита холостячка зізналася: насолодилася миттю, проведеною на самоті, без людей. Вона дихала гірським повітрям та милувалася неймовірними краєвидами наших Карпат.

Опісля такого релаксу Огнєвіч занурилася з головою в колорит української історії: жінка приміряла на себе традиційне вбрання гуцулів. На фото іменинниця усміхається та насолоджується своїм відпочинком і днем народження.

Також у своє свято артистка звернулась за допомогою до фоловерів. Вона повідомила, що на Протасовому Яру багато сімей залишились без будинків. Внаслідок ворожих обстрілів постраждала чимала кількість людей.

За словами Злати Огнєвіч, вони потребують фінансової підтримки.

Схожі статті