Ліза Глінська не впізнала “колишнього”: суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський кардинально змінив імідж

Популярний суддя відомого в Україні кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський кардинально змінив свій імідж і здивував шанувальників

Над іміджем зірок зазвичай працює не один і не два спеціалісти. Вдала зачіска, вкладене волосся та обов’язкова родзинка, за якою відрізнятимуть кумира, – усе це кропітка робота стилістів. Коли популярна телезірка щось у собі змінює, це завжди збентежує та оживлює публіку, яка звикла до сталого іміджу.

Ось так і знаменитий в Україні суддя відомого шоу “МастерШеф” Володимир Ярославський, який судив кухарів разом із Ольгою Мартиновською та популярним кулінаром Ектором Хіменес-Браво, сколихнув мережу змінами в образі.

Колеги разом об’єдналися задля наполегливої роботи на Перемогу Української держави над російськими загарбниками, які 24-го лютого прийшли на українську землю з повномасштабною війною.

Кулінарні зірки радують шанувальників і шанувальниць спільними фотографіями та викликають повагу благодійними проєктами та волонтерськими ініціативами.

А ось нещодавно, цього разу, Ольга Мартиновська показала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм новостворений образ свого колеги Володимира Ярославського. На відео суддя популярного кулінарного шоу Ярославський позує в козирку.

“Я говорю, що Вові підходить більше, а фотограф вважає навпаки – мені) Що скажете ви?)”, – написала під дописом таку тезу й запитання Ольга.

Мартиновська таким підписом спровокувала справжню дискусію в коментарях під своїм дописом. Підписники та підписниці Ольги, а також шанувальники та шанувальниці Володимира Ярославського почали обговорювати новий образ кулінара-судді.

Фанати поставили тисячі лайків та написали різні коментарі.

Схожі статті