Як виглядає єдиний спадкоємець чоловіка Камалії Мохаммада Захура: син-мусульманин — гордість батька-багатія

Найбагатша співачка України Камалія подарувала британо-пакистанському мільярдеру Мохаммаду Захуру двох прекрасних доньок-двійнят. Втім без сина чоловік не залишився.

Коли знаменита українська співачка Камалія вийшла заміж за немолодого багатія Мохаммада Захура, її фанати навіть і гадки не мали, що у чоловіка вже є двоє дорослих дітей. Досить довго пара боролася за можливість народити спільну дитину, і через 10 років співачка подарувала коханому доньок-двійнят.

Камалія та родина
Як виглядає єдиний спадкоємець Мохаммада Захура

Всупереч очікуванням, Мохаммад не розраховував на народження малюка певної статі: у своїх доньках він бачить справжнє щастя і обожнює їх обох.

Як виглядає єдиний спадкоємець Мохаммада Захура

Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Як виглядає єдиний спадкоємець Мохаммада Захура

Що ж стосується сина бізнесмена, то в нього він є і вже досить дорослий. У шлюбі з росіянкою у Захура народився спадкоємець Арман.

Хлопець отримав блискучу освіту у Московській школі бізнесу, 8 років тому переїхав до Києву, захоплюється музикою та футболом, і багато часу проводить разом з родиною. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні, він евакуювався разом зі своїм батьком та сестрами до дому своєї рідної сестри Тані. Натомість його кохана мачуха Камалія залишилася в маєтку на Київщині.

Варто відмітити, що достовірно невідомо, чим займається спадкоємець Захура. Втім, немає сумнівів, що йому б знайшлося місце у компанії батька, якщо він захотів би займатися бізнесом. Що ж стосується його старшої сестри Тані, все набагато простіше: жінка вже давно заміжня, виховує двох дочок і має власну студію краси у Лондоні. На відміну від свого брата, вона так і не змогла знайти спільну мову з Камалією, і час від часу їхні взаємини стають дуже холодними.

Зараз Арман неактивний в соціальних мережах і веде закрити образ життя.

Схожі статті