Настя Каменських повернулася до Потапа та вразила неймовірною новиною: “Це те, чого так не вистачало”

Знаменита українська співачка Настя Каменських сколихнула мережу зізнанням про повернення до України. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських та Потап опинилися за кордоном, де досить тривалий час займалися гастрольною діяльністю. Лише через півроку повернулася спочатку співачка, а за нею і продюсер.

Настя Каменських повернулася до Потапа

Настя Каменських розповіла, які стосунки має з Потапом
Настя Каменських повернулася до Потапа

Втім, шанувальники помітили, що знаменитості майже не проводять час разом, інтерв’ю дають окремо, виступають окремо і не створюють спільний контент. Через це поповзли чутки про імовірне розлучення Насті Каменських та Потапа.

Втім, артистка поспішила пояснити, що таке враження складається через неймовірну завантаженість, адже обидва роблять усе залежне від них, щоб зібрати якомога більше коштів на допомогу Україні. Настя здебільшого знаходилася за кордоном, а от Потап перебував то в Україні, то на декілька днів виїжджав за її межі.

Судячи з усього парі незабаром вдасться возз’єднатися, адже Настя Каменських анонсувала повернення до України. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram афіші, на яких вказала, в яких містах її можна чекати і коли відбудуться її концерти.

Настя Каменських повернулася до Потапа

Нагадуємо, що про весілля Насті Каменських та Потапа стало відомо 2019-го. Пара жодним чином не видавала справжнього статусу своїх стосунків, а після гучної новини про одруження співачка зізналася, що вийшла заміж за свого продюсера набагато раніше, у Лас-Вегасі. Розкішне торжество у київському лісі лише було лише святкуванням річниці їхнього шлюбу. Тому скільки років пара одружена насправді достовірно невідомо.

Схожі статті