Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля та показала нареченого: набагато молодший за співачку і лисий

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська засвітилася на розкішному весіллі в Києві та вразила кадрами. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська всже багато років перебуває у статусі холостячки. Зірка була заміжньою жінкою лише рік у своєму житті. Однак шлюб з Дмитром Чалим не приніс ні щастя, ні натхнення. Пара прийняла рішення розійтися і вже через декілька років артистка знайшла своє щастя з іншим. Втім, до весілля так і не дійшло: більше п’яти років Наталія прожила разом зі своїм коханим Єгор Долініним у цивільному шлюбі.

А після розставання з коханням свого життя Наталія вже не охоче розкривала журналістам інформацію про своє особисте життя.

Наталія Могилевська відсвяткувала весілля

На ще одне весілля її фанати так і не дочекалися. Втім, артистка активно бере участь у різноманітних світських заходах і також є частою гостею на чужих торжествах кохання. Наприклад, декілька років тому одружився її добрий знайомий, колега та автор багатьох популярних пісень Влад Дарвін.

Якби не статус самого свята, навряд можна будо б здогадатися, що це весілля, адже молодята зробили все можливе, аби воно було незвичайним і запам’яталося усім присутнім. Зокрема, мова йде про жорсткий дрес-код для гостей. Адже більшість були у темних сукнях та костюмах.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

Наталія з’явилася на святі саме нв правах гостя, і судячи з усього, для наречених не виступала. Варто відмітити, що і без участі зірок на весіллі був влаштований непоганий перформанс, тож сумно точно нікому не було.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Наталія Могилевська залишилася в Україні та активно гастролювала прифронтовими зонами, а також відвідувала дитячі притулки, де займалася волонтерством.

Схожі статті