Як виглядає чоловік, який ледь не повів Нікітюк під вінець: переплюнув Притулу і кинув Лесю перед весіллям

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк свого часу розповіла про те, що має вийти заміж за свого коханого. Втім, на весілля фанати так і не дочекалися.

Здавалося б не може такого бути, щоб на серце настільки прекрасної та харизматичної жінки, як Леся Нікітюк не було претендентів. І хоча телеведуча усіма силами намагається скласти враження, ніби її серце не намагаються завойовувати чоловіки, шанувальники добре знають, що насправді знаменитість просто дуже уважно слідкує за тим, аби деталі її особистого життя не розповсюджувалися публічним простором.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Як виглядає чоловік, який ледь не повів Лесю Нікітюк під вінець

Як виглядає чоловік, який ледь не повів Лесю Нікітюк під вінець

Однак свого часу зірка проявила слабкість по відношенню до свого нареченого. Декілька років тому Леся Іванівна розповіла, що закохалася в свого сусіда. Це було великим розчаруванням для її шанувальників, які активно підозрювали її у можливих почуттях до Сергія Притули. Аудиторії здавалося, що ці двоє ідеально підходять одне одному і рано чи пізно розкажуть про своє кохання, як це було з безліччю телевізійних партнерів до них.

Втім, Сергій Притула знайшов своє щастя у шлюбі з уродженкою Донеччини Катериною, а натомість Леся зізналася, що має вийти заміж за чоловіка, з яким познайомилася прямо у себе в будинку. З нетерпінням шанувальники очікували на те, що Леся розсекретить його особистість, але згодом стало зрозуміло, що телеведуча не тільки не збирається розповідати про плани на весілля або роман зі своїм обранцем, а імовірніше за все її стосунки були зруйновані.

Згодом Леся натякнула, що таємничий сусід, який зміг завоювати її серце, з її життя пішов. А от за яких причин досі невідомо. Що вже казати про зовнішність чоловіка, яка так і залишилася великою таємницею для аудиторії.

Схожі статті