Фіналістка Холостяка-12 Мудра відреагувала на вибір Топольського: “Не думала, що він зможе так помилитися”

Екс-учасницях та фіналістка романтичного реаліті-шоу "Холостяк-12" Олександра Мудра вразила своєю реакцією на власну поразку. Усі деталі в статті.

Олександра Мудра була найяскравішою та найамбіційнішою учасницею 12-го сезону романтичного шоу “Холостяк”, тому зовсім не дивно, що для багатьох глядачів вона була фавориткою, і не менш дивним є той факт, що вона таки дійшла до фіналу.

Втім, Алекс Топольський зробив неочікуваний вибір, адже довірився дівчині, чий батько прямо сказав, що його спадкоємиця прийшла на проєкт заради піару.

Олександра Мудра вразила реакцією на вибір Алекса Топольського

Як виглядала Мудра до проєкту
Олександра Мудра вразила реакцією на вибір Алекса Топольського

Після того, як головний герой провів Олександру до автомобілю, вона не змогла проковтнути поразку, а тому почала розповідати на камеру про те, що не засмучена, її серце на розбите, а закохується він вона вельми часто, тож Алекс не є особливим.

Нагадуємо, що зйомки програми відбулися у 2020 року, а прем’єра мала стартувати на початку 2021-го. Через повномасштабну війну продюсери відклали трансляцію реаліті у довгий ящик, і змогли випустити проєкт на екран лише декілька місяців тому.

Тому можна з впевненістю сказати, що пристрасті вже давно уляглись, а Олександра Мудра добре продумала кожне слово, яке оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у якості своєї реакції на вибір Алекса.

Так, дівчина зробила красномовний пост у своєму акаунті, в якому розповіла, що зовсім не очікувала, що місце переможниці буде зайнято Катериною. Олександра була впевнена, що між ними було дещо особливе, а тому не сумнівалася у своєму триумфі.

Як з’ясувалося у фіналі, Катерині Лозовецький вдалося завоювати довіру Алекса лише на фінальному побаченні, але зробила вона це майстерно, швидко і так, що полонила серце свого Холостяка.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.