Алекс Топольський ошелешив переможницю “Холостяка-12” Катю Лозовицьку планами на дітей: “Хлопчика і дівчинку”

Алекс Топольський став головним героєм останнього сезону найромантичнішого шоу "Холостяк", де йому пощастило зустріти та розпізнати своє справжнє кохання. А тепер, він думає про родину.

Топольський прийшов на проєкт за коханням, чистим, справжнім та міцним. Через те, що чоловік хотів бачили поряд лише українку. Отже, він був налаштований на щирість та відвертість. Тобто, заради того, щоб завоювати серце українського американця, варто було просто бути собою і не вдавати з себе гарну картинку, яка б демонструвала дівчат у кращому світі, ніж це є реально.

Алекс та Катя

Тож, так, шлях Алекса був досить не простий, звісно, на перший етапах у нього очі розбігалися від різноманітності та яскравості дівчат. Але все ж таки перший погляд часто не збігається з тим, що насправді за людина з тобою тут і зараз. Тому, усі ті, дівчата, до яких Алекс не мав довіри, поїхали додому та не змогли підкорити серце холостяка.

Насправді ж сезон вийшов цікавим та напруженим, оскільки всі дівчата в будинку були різні, зі своїм характером, звичками, поведінкою. Між ними постійно палав вогонь, тому що чоловік один, а дівчат багато, тож, звісно, в таких умовах кожна хоче бути кращою.

Алекс та Катя

Але серед усіх, Алексу варто обрати лише одну, і свій фінальний вибір він вже зробив. Гарно все обдумавши, своєю долею Топольский назвав Катерину Лозовицьку. Дівчина закохана в Алекса, так само як і він. А для чоловіка найвищий показник кохання – це бажати дітей від своєї обраниці.

Так, днями Топольський вирішив поспілкуватися з шанувальниками та відповісти на їхнє питання. Одне з них стосувалося саме поповнення в родині. Тож, Алекс відповів, що він хоче двох, хлопчика та дівчинку.

Алекс дав відповідь щодо дітей

Виходить Лозовицькій потрібно серйозно готуватися до створення родини та народження двох діточок. Катя, звісно, здивована, але готова, оскільки на проєкті вона вже неодноразово говорила, що створити сім’ю для неї зараз є найважливішим в житті.

Схожі статті