Міша Кацурін влаштував для Наді Дорофєєвої романтичне побачення як в кіно: з Дантесом такого не було

Стосунки Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна вже не є секретом ні для кого. Тому пара вже не приховує своїх почуттів один до одного та відкрито демонструють, як проводять час разом.

Досі прихильників бентежить тема стосунків між родинами Кацуріних та Дорофєєвої з Дантесом, які просто помінялися партнерами. Ну, точніше, це так здається. А насправді там вирують справжні почуття, яким важко протистояти. Принаймні Міша та Надя досить тепло розповіли свою історію кохання в пісні, яку виконали дуетом.

Кацурін та Дорофєєва

Та й судячи з того, що Володя Дантес, який не любить дітей загалом, вже прив’язався до діточок Даші та познайомив її зі своєю мамою. А це вже багато про що каже. По-перше, чоловік ніколи не піде на такий крок, якщо він не бачить у дівчині свого майбутнього. Тож, виходить що між обома новосформованими парами є сильні почуття, які вчать їх жити по-новому.

Звісно, що більше критики отримала на свою адресу Дорофєєва, оскільки сама вона відразу ж після розлучення зайшлась з Михайлом я нікому нічого про це не розповіла. Тобто Вова дізнався про статус свого друга та колишньої від сторонніх людей і досі не може знайти відповіді на свої запитання.

Та попри всі негаразди та складнощі й крізь засудження. Надя зі своїм новим обранцем змогли витримати все та пронести свої почуття до сьогодні. Судячи з фотографій у соціальних мережах, можна зрозуміти, що живе пара разом і їм це подобається та влаштовує.

Побачення Наді та Міші

А днями, Михайло Кацурін вирішив проявити свою романтичну натуру та запросив Дорофєєву на побачення. Де вони добре провели час разом та насолодилися один одним за межами дому. Співачка виклала фото у соцмережу instagram, де вони вдвох дуже задоволені стоять у ліфті навпроти дзеркала. Виходить, що побачення було десь у ресторані з ліфтом, чи у готелі. Але у будь-якім разі це чудово.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".