Святкування не на часі? Як відзначали дні народження іменинники січня – Ектор Хіменес Браво, Огнєвіч та інші

Українські зірки зазвичай із великим розмахом святкують свої дні народження так, що увесь Інстаграм заздрить, однак під час повномасштабної війни все змінилось

Українські знаменитості вміють із розмахом, пишно святкувати будь-які свята. Ось так уже кілька наших зірок мали за два тижні січня дні народження, проте жодних великих гулянь ніхто не влаштовував. Воно то й логічно, оскільки під час повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти Української держави, великі гуляння не на часі.

Якщо раніше святкування дня народження були обов’язковими для українців, серед яких і наші знаменитості, то зараз усі намагаються провести день своєї появи на світ так, аби принести користь державі.

Українські селебріті організовують масштабні благодійні збори, символічно донатять на ЗСУ або створюють заходи, спрямовані на допомогу Збройним Силам України, які щоденно боронять нашу державу від кровожерливого ворога. Одним із популярних нині видів святкувань дня народження є ще й відзначити свято в сімейному колі, разом із наближчими, або ж провести цей день наодинці із собою. Такий тренд задають і українські популярні особистості.

Уродженці січня поділилися з підписниками та підписницями тим, як вони зустріли свій новий рік життя в умовах воєнного стану.

Злата Огнєвіч

Знаменита українська співачка, популярна виконавиця відомих пісень Злата Огнєвіч свої тридцять сім зустріла в Карпатах. Жінка зізналася, що дуже багато часу проводила сама з собою. Попри те, що минулого року уроджениця поїхала святкувати до Африки, цьогоріч Злата Огнєвіч вирішила зануритися в український колорит. Зустрівши свої тридцять сім у Верховині, відома виконавиця навіть повторила за популярною телеведучою Лесею Нікітюк і приміряла на себе гуцульське вбрання.

“Я в горах. Бува, що сторіс грузиться по чотири години. Цікаво колись спробувати без телефона провести хоча б частину відпустки”, – розказала Злата Огнєвіч.

Ектор Хіменес Браво

Відомий український кухар теж нещодавно відсвяткував свої уродини. Знаменитості виповнився 51 рік. З цієї нагоди на сторінці в соціальній мережі Інстаграм кулінар запостив святкове фото. Вранці імениннику презентували торт зі свічками у вигляді цифри 15.

На світлині Хіменес-Браво позує з тортом у ліжку і в чорному піджаку. 51-річний Ектор продемонстрував прокачаний прес.

Алан Бадоєв

Український режисер, сценарист та кліпмейкер Алан Бадоєв 10 січня відсвяткував день народження.

Продюсеру виповнилося 42 роки. З цієї нагоди на сторінці в Instagram Бадоєв поділився своїм знімком у новому образі. На фото режисер зображений ідеально поголений, без вусів та бороди.

Схожі статті