Померлі учасники українських шоу: Катя Давиденко з “Голосу країни”, Стелла Клименко з “МастерШеф” та інші

На жаль, ніхто не може передбачити своє життя наперед, бо у кожної людини є доля, і саме нею нам всім відведено якусь кількість років, аби прожити свою вічність.

Звісно, що кожна людина не народжується на цей світ просто так, і не йде з нього без певних на те причин. Все вирішує доля, з якою людина народилася. Можливо дійсно у душі існує 9 життів, і тоді стає зрозуміло, чому хтось помирає у молодому віці, а хтось бувши вже людьми похилого віку. Адже душа може бути як молода, так і ні.

Так, дуже неочікувано обірвались життя декількох учасників українських шоу, які за короткий проміжок часу змогли полюбитися глядачам.

Стелла Клименко

Стелла Клименко

Молода та завжди повна енергії й сил Стелла запам’яталась глядачам та колегам, як учасниця “МастерШеф. Професіонали–3”, де жінка змогла проявити себе на 100% та показати результат.

На момент, коли її серце перестало битися, Стеллі було всього 30 років. Молода жінка була власницею бізнесу, а також працювала у ресторані “Аляска”, що знаходиться у Києві. Відомо, що останній свій день яскравого життя, вона провела на відпочинку.

Катерина Давиденко

Катерина Давиденко

28-річна Катя залишиться навіки молодою та талановитою, але цей світ вже не почує, як вона співає наживо. Дівчина була учасницею українського талант-шоу “Голос країни”. Катя приїхала з міста Донецьк, аби показати свій талант, і зачепила тоді фронтмена гурту “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука, який і став зірковим тренером дівчини.

Сергій Чибар

Сергій Чибар

Перлина шоу “МастерШеф” Сергій Чибар, який запам’ятався українцям своїм характером та смішними висловлюваннями на адресу своїх тодішніх суперників. На жаль, кухар прожив лише 30 років свого щасливого життям. Та пішов з цього світу чоловік через інсульт.

Схожі статті