Що відомо про вагітність Могилевської? Екс-обранець зірки Ягольник вразив зізнанням: “Буде хорошою мамою”

Постать Наталі Могилевської завжди привертала багато уваги і серед глядачів, і серед преса. Одне з найобговорюваніших питань — відсутність у співачки дітей.

10 років тому в українському шоу-бізнесі розгорівся небувалий скандал. Наталія Могилевська з’явилася на вулицях Києва з округлим животом. Преса почала активно обговорювати термін вагітності артистки, яка здавалася очевидною, а також особистість можливого батька.

Що відомо про вагітність Наталії Могилевської

І хоча насправді живіт був накладний, адже Наталія брала участь у зйомках фільму “Київський торт”, ажіотаж не припинився, і ініціативу перехопив її колишній обранець Олександр Ягольник.

Що відомо про вагітність Наталії Могилевської

Що відомо про вагітність Наталії Могилевської

Чоловік залишив у Facebook коментар, в якому заявив, що нібито колись в нього мала народитися дитина від Наталії Могилевської, але співачка винесла рішення, з яким він був не згодний.

“Мені не так пощастило, напевно, свого часу в цьому питанні, і через її аб**т 10 років тому я мало не пішов з життя. Тож цьому хлопцеві пощастило, вона мегаджекпот як жінка. І я його теж щиро, як екс, вітаю. Наташа буде дуже гарною мамою та найвірнішою дружиною”, – написав продюсер.

Скандальне зізнання наробило так багато гаміру, що артистці довелося відреагувати на нього. Зокрема артистка об’явила, що подала на колишнього до суду. Олександр свій коментар видалив, а натомість поділився іншими почуттями у зв’язку з ситуацією.

Мовляв, на рішення піти назустріч виконавиці його вмовив батько, який дуже любив потенційну зіркову невістку. Що ж стосується вагітності, то він неправильно зрозумів усе, що побачив, а тому логіка привела його до неправильного висновку.

Ще пізніше Олександр заявив, що став жертвою піару Наталії Могилевської та її на той час кращої подруги-журналістки Лади Лузіної, яка намагалася просуватися, як письменниця.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.