Катя Осадча на власній сторінці вщент розкритикувала своїх колег: присоромила зірок за їхній контент

Відома українська телеведуча та актриса Катерина Осадча на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм присоромила своїх колег за їхні публікації

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, соціальні мережі та засоби масової інформації щодня публікують новини про нові обстріли міст та людські жертви російської агресії. Певна річ, що майже ніхто із медійних українських осіб, і не тільки, не залишає подібні трагедії без уваги. Селебріті та інфлюенсери кричать на все горло про звірства окупантів та закликають світову спільноту до дій. Однак не рідко у декого із зірок емоціо бере гору над раціо, і у своїх публікаціях в соціальних мережах вони порушують правила етикету.

З цього приводу до своїх колег по цеху та звичайних українців звернулась українська телеведуча та дружина шоумена Юрія Горбунова Катя Осадча. Дівчина оприлюднила пост, у якому порадила, як варто транслювати подібні події.

“IV. Поведінка у соціальних мережах. Утримайтеся від розважального контенту та демонстрування люксів, делікатесів, розкоші. Відкладіть на деякий час презентацію книги, пісні та історій, якщо вони стосуються розважальної теми”, – порадила Катя.

Крім того, вона не оминула тему фейків в інтернеті.

Катя Осадча закликала дотримуватись етикету
Катя Осадча закликала дотримуватись етикету

Дівчина наголосила на важливості фактчекінгу і порадила публікувати лише ту інформацію, в достовірності якої ви впевнені. Зазвичай це пости про будь-яку допомогу постраждалим: фінансову, матеріальну або якусь іншу.

У кінці Катя акцентувала на значенні  емпатії під час подібних трагедій.

“Виявіть співчуття тим, хто постраждав!Бути солідарним і ділити своє серце співчуттям публічно – це не негатив у стрічці, а прояв людяності”, – наголосила телеведуча у своєму пості.

Схожі статті