58-річний Олег Скрипка розповів про проблеми під час роботи на “Голосі країни”: “Це невігластво, тупість”

Популярний український співак, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка вперше публічно зізнався, з якими проблемами стикнувся на "Голосі країни"

Олег Скрипка – це знаменитий в Україні виконавець. Він – фронтмен популярного рок-гурту “Воплі Відоплясова”. Окрім цього, чоловік – талановитий композитор. Не дивно, що Олега Скрипку запрошували на різноманітні телевізійні вокальні шоу в якості експерта-тренера.

Про блискучий успіх Скрипки як судді популярного співочого шоу “Голос країни” відомо всім. Та зараз, мабуть, уперше чоловік розповів про проблеми та конфлікти, які виникали під час зйомок та сильно закарбувалися йому в серці.

Олег Скрипка зізнався: усі проблеми були через його принципову позицію та бажання працювати винятково з українською мовою.

Він розповів, що популярний в Україні фестиваль під назвою “Країна мрій” він робив повністю за свої кошти. А ще – категорично відмовлявся від будь-чого, що було пов’язане з мовою країни, яка зараз воює проти нашої держави вже дев’ять років, а двадцять четвертого лютого взагалі повномасштабно вторглась на територію України і продовжує вбивати українців.

Скрипка наголошує, що відсутність російськомовного контенту – це було його бачення проєкту. Олег Скрипка підкреслив, що він уже тоді отримував невдоволення за таке рішення.

Окрім цього, фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” пригадав, як у 2012-2013-му роках він брав участь у вокальному телешоу “Голос країни” в якості тренера.

О
Олег Скрипка під час участі у вокальному шоу

Ще тоді, за рік-два до того, як росія розпочала війну проти нашої країни, Олег Скрипка сказав, що головна умова – це відсутність російськомовного контенту.

Виконавець зізнається, що це була справжнє рубанина та бій – вибороти українськомовну пісню на виступ. Каже, що як тільки десь від’їжджав, то одразу його учасниками роздавали пісні російською. Він по поверненню все забороняв.

“Це невігластво, тупість, які потім ще й спонсорувалися Кремлем і спонсоруються до сих пір”, – розповів він.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.