Бєдняков терміново продає футболку з підписом Пеле: кошти на допомогу дітям, які втратили батьків у Дніпрі

Популярний український телеведучий Андрій Бєдняков терміново продає футболку з підписом легендарного світового футболіста, аби допомогти дітям

Андрій Бєдняков – відомий в Україні та за кордоном телеведучий та актор. Чоловік сам родом із Донеччини, тому війна дуже сильно зачепила його ще з 2014-го року. Та після двадцять четвертого лютого знаменитий телеведучий активно почав займатися допомогою Збройним Силам України та постраждалим під час війни – чоловік посилено працює на інформаційному фронті.

А зараз, буквально нещодавно, Андрій Бєдняков виставив на благодійний аукціон одну зі своїх речей – футболку, на якій свого часу поставив підпис легендарний світовий футболіст Пеле.

Мета аукціону – благодійна. Андрій Бєдняков хоче терміново зібрати якомога більше коштів на допомогу дітям, які втратили батьків та домівку після катастрофічного обстрілу росіянами житлового будинку у місті Дніпро.

“Аукціон на підтримку родин загиблих під час ракетного удару Росії по будинку в Дніпрі. А точніше – всі гроші підуть дітям, які втратили батьків під час цього терористичного акту”, – написав знаменитий телеведучий на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Футболка від Бєднякова
Футболка від Бєднякова

Чоловік зазначив, що умови участі дуже прості: стати учасником цього проєкту можна, зробивши грошовий внесок. Сума не дуже велика: п’ятсот гривень. Взяти участь в аукціоні можна необмежену кількість разів – хоч десять, хоч сто.

А тому, хто задонатить найбільшу суму, Андрій Бєдняков пообіцяв подарувати футболку української збірної. На ній, каже знаменитість, є підписи всіх футболістів.

Телеведучий наголосив, що взяти участь у благодійній справі може кожен охочий. Навіть якщо людина не хоче собі футболки, але прагни долучитися до доброго діла, можна перевести на рахунок стільки грошей, скільки хочеться. Навіть п’ятдесят гривень – це значна сума, наголошує чоловік.

Ім’я переможця стане відомо в п’ятницю. Уже двадцятого січня телеведучий оголосить ім’я того, хто отримає футболку, під час прямого ефіру в Instagram.

Схожі статті