В оточенні Аліни Гросу розповіли справжню причину її розлучення з Комковим: “Немає диму без вогню”

Розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова було досить скандальним та гучним. Співачка поділилася з фанатами своєю історією, однак з її версією не всі погоджуються.

Декілька років тому Аліна Гросу засмутила своїх шанувальників повідомленням про те, що її шлюбу прийшов кінець. Співачка не стала приховувати справжню причину розладу в сім’ї. Вона розповіла, що Олександр попросив у неї перерву в стосунках, а сам використав цей час для спілкування з іншою жінкою.

Коли ж у нього не вийшло побудувати з нею стосунки, хотів повернутися додому, однак Аліна його не прийняла назад. Цікаво, що Олександр Комков вийшов на зв’язок з журналістами лише через 2 роки після розриву і майже ніяк не прокоментував слова колишньої дружини. Хіба що заявив, що це було не його особиста ініціатива, а спільна.

З’явилися нові деталі розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова

Аліна Гросу та Олександр Комков
З’явилися нові деталі розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова

Як з’ясувалося пізніше в оточенні Аліни та Олександра були знайомі, які більш охоче спілкувалися з пресою на тему їхнього розлучення. Таким є Дмитро Ебаноїдзе, який розповів про своє бачення ситуації, що склалася.

Зокрема він завірив, що Олександр не зраджував Аліні, а ось вона, за його думкою, не просто так змогла швидко вступити у роман з Романом Полянським.

“Я як його найближчий друг не чув, щоб він її зрадив. Мені здається, це свідчить, що не виходило щось у сімейних відносинах. Вона теж не дуже довго переживала, коли їй приписують роман із середнім актором, який брав участь у її кліпах, коли вона ще була не вільна. Кліпах із тактильними контактами. І зніматиметься у нього в кіно. Диму, як ми знаємо, без вогню не буває”, – зазначив Ебаноідзе.

Також режисер заявив, нібито насправді Олександр не був бідним, але усі свої статки вклав у розвиток кар’єри дружини, яка через півроку з ним розлучилася. Мовляв, так Комков втратив свої інвестиції. Та чи правдиві слова Дмитра або ж він просто намагався захистити друга залишається великою загадкою.

Схожі статті