“Не вистачає”: через 3 роки після весілля молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про стосунки

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина раптово зробила заяву про дефіцит спілкування та підтримки. Деталі дізнайтеся в нашій статті.

Більше трьох років тому стало відомо про те, що Віктор Франкович та його концертна директорка офіційно розписалися. Весілля подружжя вирішило відкласти на потім, адже Павлік тільки-но поховав свого молодшого сина Павла і через траур та горе не міг і подумати про торжество.

Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про стосунки

Блогерка Катя Репяхова розповіла, чому їй протягом року не варто вагітніти від Павліка
Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про стосунки

Тим часом Катерина вже заявила про себе, як про блогерку. Дівчина активно створювала контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і напрацьовувала все нову і нову аудиторію, яка вподобала діяльність дівчини.

Зараз Катерина працює над підвищенням своїх доходів, адже активно бере рекламу у блозі, керує власним бізнесом і досі допомагає своєму чоловіку з концертами.

Нещодавно Репяхова зобов’язалася прорекламувати жіночу спільноту для своїх підписниць, і в рамках маленької рекламної компанії повідомила про те, що кожній жінці, включаючи її саму, зараз не вистачає спілкування та підтримки.

Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про стосунки

Примітно, що хоча Катерина і розповідає багато чого про свій побут, про життя з Віктором Франковичам, про своє минуле та плани на майбутнє, Катерина майже ніколи не ділиться своїми почуттями та емоціями, і може лише епізодично розповісти про про ті кардинальні зміни у її відчуттях, які відбуваються.

Тому зізнання про те, що їй не вистачає спілкування та підтримки прозвучало досить неочікувано. А втім, це доволі очевидно, адже Віктор Франкович після початку повномасштабної війни в Україні дає багато благодійних концертів і постійно знаходиться в дорозі.

Сама Катерина з якоїсь причини частіше показує у своєму блозі маму, чоловіка, сина, сестру та родичів, а от друзі на її сторінці майже не фігурують, що цілком імовірно пояснюється їхнім бажанням приватності.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".