Етикет рукавичок: Ольга Фреймут розповіла що і як має бути

У дворі будинку Ольга Фреймут вчила знімати рукавички.

Ольга Фреймут розповіла про чергові правила етикету. Цього разу вона поговорила про рукавички і особливості використання цього аксесуару.

У своєму блозі ведуча показала, що знімати рукавички так, як всі звикли, тобто тягнути відразу за всі пальці не можна. Вона розповіла, що потрібно знімати спрершу з кожного пальчика, а потім вже з руки.

У дописі Ольга Фреймут звернула увагу на те, що носити поверх рукавичок можна лише браслети, але аж ніяк не перстні. Знавець етикету розділила також ситуації, коли можна, а коли не можна знімати рукавички. Виявляється, чоловіки, вітаючись з жінками, можуть лишатися в рукавичках лише якщо це не предмет одягу. У протилежному випадку рукавички краще зняти.

Жінки ж не мають їсти у рукавичках, навіть якщо це елемент вбрання. Такі рукавички варто зняти і покласти на коліна, прикривши їх серветкою.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHajTDShSay%2F&is_from_rle

Відео Ольга Фреймут знімала на подвір’ї заміського будинку і постала перед камерою у білому довгому пальті, короткій сукні, довгих чорних шкіряних рукавичках і чорних колготках. Доповнив образ легкий світлий шарф, зібране ззаду у гладку зачіску волосся і легкий макіяж з акцентом на губи.

Прихильники зірки лишили схвальні відгуки під дописом, зауваживши. що користуються порадами справжньої леді. Більшість підписників вважають Ольгу Фреймут  взірцем елегантності і прикладом справжньої леді. Після допису деякі підписники зловили себе на думці, що під час вечірки на Хеловін порушили усі правила етикету: їли у рукавичках, одягли поверх них перстень, а наприкінці взагалі зняли, бо втомилися від них. Хоча знайшлися і ті, хто не розуміє навіщо всі ці манери, адже зараз люди набагато простіші, ніж раніше.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.