Нюд чи червоний: яка помада більше пасує Тіні Кароль та який макіяж звів з розуму Дана Балана (ФОТО)

Тіна Кароль завжди вражає своїми жіночними та яскравими образами. Певно, це єдина артистка, яка постійно змінюється, але залишається в своєму стилі. А ще, іноді складається таке враження, що Тіна не обходиться без червоної помади.

У кожного артиста є своя родзинка, яка робить його ще більш особливим, наприклад, у Каті Осадчої та Діми Монатіка – це капелюшки, а от у Кароль – червона помада. І найцікавіше, що завжди одного відтінку. Тобто скільки років артистка виходить на сцену з червоними губами, і завжди це один незмінний колір та відтінок. Хоча інколи зірка обирає й нюдові кольори помад та який же колір пасує їй більше?

Кароль з червоною помадою

У поп-діви дуже виразна зовнішність, вона красива жінка, має великі блакитні очі, виточені риси обличчя, свої пухленькі губи. І звісно, макіяжі все це підкреслюють. Тому важко сказати, що пасує поп-діві більше. Червона помада – це виклик, для себе, для шанувальників, для світу. А нюд – це такий спокій, стійкість, характер, впевненість. Кожен макіяж створений для того, аби підкреслити щось не тільки у зовнішності, а ще й у характері та продемонструвати щось.

Кароль з нюдовою помадою

Образи Кароль завжди яскраві, тому, візажисти роблять акцент або на губах, або ж на виразності очей. Тому, все це обирають стилісти та візажисти виключно до кожного вбрання. Бо, погодьтеся, не під кожну сукню чи костюм підійде червона помада, а до деяких нарядів вона є невід’ємною.

Кароль і Дан Балан

Та у Тіни вже давно склався образ жіночної леді, яким вона змогла розбити не одне чоловіче серце. Наприклад, Дан Балан на шоу “Голос країни” кожного ефіру просто шаленів від образів Тіни. Молдавський красень не стримував своїх почуттів та емоцій, він робив багато компліментів Тіні та дуже зачаровано дивився на поп-діву. Але якщо порівняти реакції в ефірах, то стає зрозумілим, що червона помада впливає на чоловіків сильніше, і на Балана в тому числі.

Схожі статті