Оля Цибульська попросила її забрати заміж – колишня Притули теж не хоче бути холостячкою: відео

Гуморна українська співачка вкотре показала свій гострий розум і підняла підписникам настрій. Колишня дружина Сергія Притули підтримала свою зіркову колегу

Оля Цибульська прославилась не лише своїми хітами, але й відмінним почуттям гумору. Знаменитість не втомлюється дивувати шанувальників новими відеороликами та часто підіймає всім настрій актуальними жартами. Саме за вміння викликати усмішку на вустах, навіть коли все зовсім погано, чимало прихильників полюбили Цибульську.

Нещодавно на особистій сторінці української співачки з’явився допис, у якому вона просить шанувальників забрати її заміж. У коментарях такі ж кмітливі підписники артистки приєднались до прохання Цибульської.

Так, співачка поділилась кумедним відео, яке почалось з цілком серйозної ноти. Артистка зазначила, що потребує допомоги своїх шанувальників і назвала час та дату, коли її потрібно забрати з роботи. Втім, забрати Оля Цибульська себе попросила заміж.

Люди, привіт, потрібна ваша допомога. Хто мене може забрати в п’ятницю, 20 січня, після роботи заміж? – поцікавилась у підписників Оля Цибульська.

Особливого шарму відеоролику додав той факт, що своє жартівливе прохання заміжня Оля Цибульська висловлювала з абсолютно серйозним обличчям, та лише в кінці мімікою натякнула на те, що це був жарт.

У коментарях шанувальники, друзі та колеги Олі Цибульської посміялись з її почуття гумору, а деякі приєднались до артистки. Особливу увагу привернула колишня дружина Сергія Притули Юлія, якій також закортіло піти під вінець.

Колишня сім'я Притули
Колишня сім’я Притули

Так, ексдружина відомого ведучого та волонтера попросила свою товаришку додати свою кандидатуру до списку потенційних наречених.

Мене додай до пропозиції! може ще мене хто забере, – зазначила Юлія Притула.

Схожі статті