Після остаточного розлучення з Дантесом Дорофєєва розповіла, як почала крутити любов з Кацуріним: “Все було”

Майже рік тому зіркове подружжя Вови Дантеса та Наді Дорофєєвої оголосило про своє розставання, це, звісно, дуже здивувало всю країну, але ще більше здивував швидкий роман Наді та Кацуріна.

З лютого минулого року обговорення романів між Вовою та Дашею й між Надею та Мішею не припиняються. Багатьом досі не зрозуміло, як так вивело, що тепер колишні друзі просто взяли та помінялися дружинами. Адже виглядає саме так. Проте історія досить заплутана і Дорофєєва не хоче виносити її на публіку, та навіть досі не розповіла Володі, як все сталося та коли. Але днями Надю видало фото-згадка.

Дорофєєва розповіла про стосунки з Кацуріним

Річ в тому, що на всіх інтерв’ю співачка наголошувала на тому, що її спільна пісня з Кацуріним все пояснить та дасть відповіді на назойливі питання, а сама вона щось пояснювати не збиралась.

Та у пісні є така фраза: “Коли ми з тобою зустрілися, все зрозуміли наші серця”. Але ж зустрілися вперше вони дуже давно і багато років товаришували родинами. Можливо мова йде про якусь певну зустріч. Але пісня заплутає ще більше.

Мало хто знає, що останні місяці подружнього життя Наді та Вови були досить конфліктними та в цей період вони багато розмовляли й прийшли до рішення розійтись. І Надя запевняє, що її стосунки почалися після розлучення. Звісно, ні Дантес, ні прихильники не вірять в це, але останнє фото Дорофєєвої у соціальній мережі натякає на те, що все почалося у липні.

Фото-згадка Дорофєєвої

Оскільки пісню молоді люди почали писати саме тоді, а це може свідчити про початок стосунків. Тобто пісня, яка пояснює історію кохання Наді та Михайла почала створюватися влітку, можливо тоді й стосунки почалися насправді, але це лише варіант розвитку подій. Тож, правди досі ніхто так і не знає, та здається. співачка не поспішає її розповісти.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.