Таке і для “МастерШеф” згодиться: Ольга Мартиновська показала рецепт м’яса у вершках – зможе кожен

Ольга Мартиновська показала, як українці можуть приготувати телятину у вершках. Це є справжньою французькою класикою, зробити яку може кожна господиня.

Більшість українців полюбляють їсти свинину, але має хто знає, що яловичина вважається куди кориснішим м’ясом. Не всі можуть приготувати її так, щоб вона вийшла м’якою та соковитою. Утім, до уваги всіх любителів смачно по їсти, суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська приготувала яловичину у вершках, яка точно сподобається всім. Найголовніше — рецепт дуже простий. Своїми кулінарними здобутками зірка телеканалу СТБ поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, страва, яку вона приготувала є французькою класикою, а не просто “телятина/яловичина у вершках”. Для того, аби все вийшло просто супер важливий кожен інгредієнт. Господиням знадобиться: цибуля ріпчаста (2 штуки), шампіньйони (200 грам), яловиче філе (400 грам), часник (2 зубчики), масло або олія оливкова, паприка копчена, томатна паста (2 ст. л.), біле вино (50 мл), бульйон насичений мʼясний або сухий, вершки жирні (100 мл), чебрець, перець солодкий (1-2 штуки).

 

Перше, на чому наголошує зірка телеканалу СТБ, найголовніше — це правильно обрати якісну томатну пасту. Причина — цей продукт може з легкістю зіпсувати смак всієї страви. Тому бажано купувати те, що вже брали раніше і пробували на смак. Саме м’ясо слід нарізати смужками 5 см довжиною і 1 см товщиною й обсмажити злегка з двох сторін. Є й інший варіант — посмажити м’ясо можна одним цілим шматком. А вже потім порізати його на смужки.

Після обсмажування телятини в цій же самій пательні можна приготувати цибулю, часник, ту ж додати шампіньйони, томатну пасту. Обсмажити і дегласувати вином. Згодом у пательню слід налити попередньо зварений бульйон. Буде смачніше, якщо туди докинути ще й паприку, сіль, перець, листочки чебрецю. Все це добре “уварити”. Наостанок у все це висипати шматочки готової телятини й прогріти 1-2 хвилини. Хто любить гострий перець і подрібнені мариновані огірки, можуть додати їх до страви у самому кінці.

Схожі статті

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?