Ірина Білик зробила ультрамодний боб-каре з чубчиком та показала результат: помолодшала ще більше

Знаменита українська співачка Ірина Білик повідомила про новий реліз та представила свіжу відеороботу. Чим здивувала артистка своїх шанувальників, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні у творчості Ірини Білик наступило повне затишшя. Воно і не дивно, адже артистка була зайнята абсолютно іншими справами. Виконавиця евакуювалася разом зі своїм маленьким сином Табрізом та активно підтримувала інформаційну боротьбу проти окупанта.

Ірина Білик зробила ультрамодний боб-каре

Ірина Білик зробила ультрамодний боб-каре

Як з’ясувалося пізніше, росіяни рознесли будинок артистки, адже деякий час в ньому проживали. Зокрема Ірина поскаржилася, що бачила через камери відеоспостереження, як вони одягають її сценічні костюми. Звісно, після себе вони залишили неймовірний безлад, і Ірина відмовилася повертатися у свій дім. Натомість вона планує влаштувати серйозний ремонт, який зможе змусити її забути, що вона бачила на відео.

Тим часом, Білик змістила свій фокус на творчість. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину про реліз її нової композиції. Варто відмітити, що для її випуску артистка трохи змінила зовнішність. Зокрема, мова йде про її зачіску.

Ірина підстригла волосся та зробила модний боб-каре. Також на її голові знову з’явився чубчик.

Ірина Білик зробила ультрамодний боб-каре

На цей раз артистка не зрадила своїй любові до рожевого і постала у розкішній сукні з пишними рукавами рожевого кольору. Тканина нагадує атлас або шовк, але в будь-якому з випадків дуже підкреслює ніжну натуру артистки, а також вигідно поєднується з кольором волосся зірки, її очей та шкіри.

На ногах Ірина Білик опинилися елегантні босоніжки, а на тлі багато зелені та міський пейзаж. Шанувальники артистки зайвий раз впевнилися у тому, що вона вміє передати настрій своєї пісні навіть одним знімком.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.