37-річна Тіна Кароль покидає Україну: співачка вразила фанатів зізнанням про рішення виїхати за кордон

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вразила зі знанням про те, що збирається у концертний тур закордон. Усі деталі та дати дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль взяла активну участь у культурних заходах, мета яких була завжди одна — збір коштів для переселенців та воїнів. Спочатку артистка активно давала концерти в Польщі, а потім почала з’являтися і в інших країнах світу. Зокрема особливу увагу їй приділили в Японії.

Тіна Кароль схудла на декілька кілограмів
Тіна Кароль анонсувала нові концерти за кордоном

Тіна Кароль анонсувала нові концерти за кордоном

Війна триває, і культурний фронт також продовжує працювати. Нещодавно Тіна Кароль оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram анонс її концертів країнами Європи. Зокрема мова йде про Італію, Іспанію та Ізраїль.

Тіна Кароль анонсувала нові концерти за кордоном

Варто відмітити, що в Ізраїлі артистка має опинитися майже в той самий період, що і Андрій Данилко зі своїм колективом. Тож поп-діва та Вєрка Сердючка матимуть можливість зустрітися за кордоном. Також співачка надала посилання, за яким можна придбати квитки на її концерт.

Інформацію про свої виступи Кароль супроводила розкішним фото, на якому постала у класичній чорній сукні, яка вигідно підкреслила її фігуру. Знімок був зроблений у студії Телевізійної Служби Новин, а на тлі можна помітити знімок пейзажів Києва.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого 2022-го поп-діва знаходилася в українському монастирі. Однак, не витримавши у його стінах і тижня, який вона провела в молитвах, артистка прийняла рішення, що їй необхідно евакуюватися. Опинившись у Польщі, Кароль взяла активну участь у антивоєнних мітингах та почала активно волонтерити.

Благочинність артистки наліковує і досить гучні добрі вчинки: співачка придбала для хлопчика з Маріуполя цілу квартиру, а для Данієля Салема за декілька хвилин дістала машину, яка відправилася на фронт.

Схожі статті