Син Потапа від Ірини Горової позбавився блонду та показав нову зачіску: “неформалом” більше себе не називає

Син знаменитого українського репера та продюсера Потапа та його колишньої дружини Ірини Горової Андрій вразив змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Діти ростуть швидко, і не встигаєш озирнутися, як зіркові спадкоємці, які здавалося нещодавно були зовсім маленькими, стають дорослими людьми.

Син Потапа від Ірини Горової позбавився блонду та показав нову зачіску

У знаменитого українського продюсера та репера Потапа наприкінці нульових народився перший та єдиний син. Хлопчика народила продюсерка Ірина Горова. Незабаром у подружжя сталася криза в стосунках, Потап переїхав і пов’язав своє життя з партнеркою Настею Каменських, але заради нащадка зумів не тільки зберегти дружні стосунки з екс-дружиною, але й продовжувати бути частиною її сім’ї. Зірка активно брав спадкоємця у різноманітні подорожі, і ніколи не пропускав заходів, пов’язаних з ним.

Син Потапа та Ірини Горової пофарбував волосся в темний

Андрій росте вихованим, красивим і, що не менш важливо, адаптованим до публічного життя молодим хлопцем. Його мама Ірина доволі часто показує їхній побут на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Однак, Андрій цьому не завжди радий.

Син Потапа показав нову зачіску

Наприклад, не так давно він просив голову не знімати його через його зачіску. Як здалося хлопцеві, вона виглядає не медійно. І як з’ясувалося, ця проблема швидко вирішилася, адже нещодавно Горова продемонструвала показала, як Андрій займається спортом, і звісно від очей користувачів не приховався той факт, що Андрій відтепер не блондин, як раніше, і навіть не шатен, а брюнет.

Син Потапа від Ірини Горової позбавився блонду та показав нову зачіску

Хіба що стрижку він залишив таку саму — як у Леонардо ДіКапріо дев’яностих.

Також неможливо не відмітити той факт, що юний Андрій — копія свого батька у молодості. Раніше Потап показував, як виглядав до музичної кар’єри, і їхня схожість дійсно вражає.

Схожі статті