Світло-каштанове волосся, натуральні кучері та чорні брови: Джамала показала, як виглядала до популярності

Знаменита українська виконавиця Джамала підкорила мережу, оприлюднивши архівний знімок, на якому постала у підлітковому віці. Усі деталі в статті.

Як відомо, знаменита українська співачка, а також переможниця Євробачення-2015 Джамала є уродженкою Криму. Зірка завжди пропагувала проукраїнські погляди, а також вийшла заміж за правогозахисника Сеіт-Бекіра Сулейманова.

Джамала з обіймів Байдена потрапила в обійми Джорджа Клуні
Джамала показала, як виглядала до популярності

Джамала показала, як виглядала до популярності

Багато років артистка вела досить закритий образ життя, але останнім часом все більше і більше відкривається аудиторії. Зокрема все частіше на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються архівні кадри, на яких можна побачити і саму артистку, і її близьких.

Джамала показала, як виглядала до популярності

Наприклад, нещодавно знаменитість показала, як виглядала у підлітковому віці. На кадрі Сусанна має середньої довжини світло-каштанове волосся з натуральними кучерями, чорні брови та легку посмішку на вустах.

Можна помітити, що вже тоді дівчина була досить високою і мала прекрасну комплекцію. Одягнена дівчина досить модно, навіть за сьогоднішніми мірками. На Джамалі фіолетовий світшот, лосини та білі кросівки. Кадр, імовірніше за все був зроблений в Криму, адже помітно, що майбутня співачка знаходиться на пірсі біля води.

Нагадуємо, що 22 січня Джамала повідомила про загибель друга своєї сім’ї Сейрана. Чоловік був дуже близькою людиною для Джамала і звістка про його смерть принесла багато горя.

Зокрема, щоб розповісти українцям про подвиг воїна, Джамала показала сім’ю, яку він залишив, щоб захистити батьківщину, а також додала особисті архівні кадри з ним. Сейран загинув під Бахмутом. Він назавжди залишиться для своїх співвітчизників героєм, а герої не вмирають!

Схожі статті