Одружені зірки, які живуть окремо від дружин: Сергій Притула, Анатолій Анатоліч, Андрій Бєдняков та інші

Деякі українські зірки, на жаль, вимушені жити окремо від своїх других половинок через об'єктивні та різні причини. Таких історій в українських зірок безліч

Повномасштабна війна, яку російська федерація розпочала проти Української держави двадцять четвертого лютого, поділила не тільки життя на до та після, а ще й поділила багато українських сімей. Багато хто розлучився офіційно, а багато хто, що, певно, навіть гірше, – вимушений був розлучитися з сім’єю через різні причини – хтось поїхав за кордон, хтось на фронт, хтось ще щось. Зіркові родини українських знаменитостей теж налічують багато таких історій.

Родина Сергія Притули

Відомий український телеведучий, а після 24-го лютого ще й знаменитий волонтер Сергій Притула продовжує залишатися в Києві від самого початку повномасштабного вторгнення, але от його родина далеко. Зараз уся відповідальність за сім’ю на плечах дружини Катерини.

Сергій Притула якось розповідав, що родина перебуває не за кордоном, вони десь на заході України.

Родина Анатолія Анатоліча

Телеведучий Анатолій Анатоліч так само перебуває в Києві. Його ж сім’я дуже далеко – у Франції. Дружина та троє дітей телеведучого продовжують бути за сотні кілометрів від зіркового татуся, проте Анатоліч сподівається, що зовсім скоро родині не доведеться терпіти розлуку і його рідні повернуться додому до Києва.

Родина Андрія Бєднякова

Сім’я знаменитого ведучого Андрія Бєднякова теж дуже далеко від нього. Родина перебуває за кордоном. Дружина Настя Коротка та двоє геть маленьких діток бачаться з татом лише по відеозв’язку, проте, як і всі сім’ї, які потерпають від гіркої розлуки під час війни, сподіваються на якнайшвидшу зустріч із найріднішими людьми.

Схожі статті