Мер’єм Узерлі готується стати мамою і дружиною: що відомо про зіркового обранця

Мер'єм Узерлі готується до нового життя.

Німецька акторка турецького походження і зірка серіалу “Величне століття” готується до двох визначних подій у житті.

Зірка готується вдруге стати мамою і за словами самої акторки донечка має  народитися у січні. Зараз вона на сьомому місяці вагітності. Батьком дитини є майбутній чоловік акторки. Пара зараз живе у Німеччині разом зі старшою донькою Мер’єм Узерлі Ларою. Вони з новим обранцем жінки чудово ладнають. Чоловік дуже любить старшу доньку Мер’єм а Лара дуже чекає на появу молодшої сестрички.

Крім цього на Мер’єм чекає друге заміжжя з американським бізнесменом. Імені коханого зірка “Величного століття” не розголошує так само, як і того, чим займається її обранець.

Турецькому виданню Hürriyet Мер’єм розповіла, що пропозицію коханий їй зробив давно, але через пандемію церемонію довелося відкласти. Після заяви про скасування весілля мережею почали ширитися чутки про те, що зірка насправді не збирається заміж. У відповідь на такі закиди Мер’єм Узерлі запевнила, що заміж вона збирається, але церемонію, яка мала відбутися влітку пара скасувала через стрімке поширення коронавірусу. Точної дати весілля пара поки що не називає.

Жінка аргументує позицію тим, що не хоче провести всю церемонію у масці і запрошувати обмежену кількість людей.

Нагадаємо, що Мер’єм Узерлі вже перебувала у стосунках з турецьким бізнесменом Джаном Атешем. Проте, до весілля справа не дійшла, хоча чоловік зробив акторці пропозицію. Пара розійшлась у 2014 році і з того часу більше не спілкуються.

Схожі статті