Тіна Кароль вперше показала, як майстерно опанувала йогу: секрет схуднення поп-діви розкрито

Тіна Кароль в останні кілька місяців дуже схудла, й тому зірці приписують навіть якісь хвороби, оскільки вона дуже різко скинула приблизно 5-7 кілограмів. Відомо, що зараз поп-зірка важить приблизно 52 кілограми. Але річ не в хворобах.

Тіна Кароль протягом всього свого творчого шляху вміла вразити шанувальників, як талантом, так і зовнішнім виглядом. Завжди Тіна виходила на сцену у дуже жіночих образах, сукні, костюми, підбори, локони, зачіски, макіяжі. І все це завжди різне, оскільки Кароль всі образи розробляють стилісти, але в реальному житті співачка обирає вільний образ.

Тіна Кароль

Останнім часом Тіна стала ближче до своїх поціновувачів, вона створила телеграм канал, у якому вільно ділиться подіями зі свого життя. І досі найактуальніше питання до Кароль стосується її схуднення, про яке, артистка не надто охоче говорить. Але днями співачка опублікувала сторіс в instagram, де вона демонструє свою майстерність йоги.

Тіна Кароль займається йогою

Кароль ніколи не розповідала про свої тренування, раціон чи свій оновлений спосіб життя. Але йога – це вид спорту, який дуже сильно впливає на м’язи, вона підтягує м’язи та прибирає зайву вагу, й тіло стає більш привабливим та, звісно, люди худнуть. Так сталося й з Тіною. Але в який саме момент вона почала захоплюватися цим напрямком спорту — невідомо, адже раніше за жінкою не було помітно тяги до спорту загалом. А можливо, Тіна просто не публікувала те, що входить в її життя поза сценою. Оскільки артистка досить закрита та мало кого до себе підпускає, тому її відвертість останнім часом дуже вражає.

Тому немає жодних причин хвилюватися за стан здоров’я зірки, оскільки йога дуже корисна для оздоровлення організму. Тож, артистка вирішила слідкувати за своїм здоров’ям і тілом, в цьому і є секрет сильного схуднення.

Схожі статті