Христина Горняк після розлучення з Остапчуком заговорила про стосунки з чоловіками “Сама я точно не залишусь”

Христина зовсім нещодавно розійшлась зі своїм зірковим чоловіком Володимиром Остапчуком. Це розлучення стало досить несподіваним для всіх прихильників пари та досить голосним.

На цю мить Горняк живе у Відні вже кілька місяців і її переїзд до Європи стався саме після офіційного розлучення, а до цього ж Христина ніби ховалася від свого екс-чоловіка, бо уникала з ним зустрічей, і певно навіть в онлайн форматі вони не спілкувалися. Та й тепер вже точно не підтримують контакт, оскільки у спільному будинку Остапчука немає жодного фото Христини.

Христина Горняк

Після того, як Христина стала вільною жінкою, вона досить активно веде свій особистий блог в instagram. Тому жінка охоче розпочинає спілкування з підписниками, які ставлять їй багато різноманітних питань, і майже всі вони стосуються її особистого життя. Так, днями у Христини запитали:

“Тільки чесно, нема страху самотності бути без чоловіка, прям ніколи?”

На що дівчина сміливо відповіла:

“Кажу як є: Без чоловіка я не буду ніколи, тому що  в мене все життя достатньо багато уваги від них. В цьому я відчуваю себе достатньо впевненою”.

Скріншот історії Христини

Також Горняк зазначила, що страх починати щось нове та розчарування в неї є, але жага до життя і до любові сильніше. Але робити кроки назустріч новому коханню вона буде робити.

Тож, виходячи з відповіді Христини до нових стосунків прямо зараз вона не готова, але й хрест на собі ставити не збирається, оскільки претендентів на роль майбутнього чоловіка  у неї вистачає. Але поки жодних подробиць про залицяльників, жінка не розкриває, і правильно, адже розмови коло її розлучення все ще не вщухли. Хоча вже й сам Остапчук має нові ймовірні стосунки з юною 22-річною журналісткою. А ось сама Христина не поспішає у нові взаємини.

Схожі статті