Після втечі з України Влад Яма збільшив собі губи та показав результат з США: став копією репера Джигана

Відомий український хореограф Влад Яма вдався до фотошопу і здивував своїх підписників раптово оновленим виглядом. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український хореограф Влад Яма після початку повномасштабної війни в Україні довго не розповідав, де знаходиться та чим займається. Та вже через декілька місяців зірка дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що знаходиться в Сполучених Штатах Америки, де активно волонтерить та збирає кошти для Батьківщини на благодійних заходах.

Влад Яма збільшив собі губи

Звісно, контенту на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram стало набагато менше. Пов’язано це з відсутністю крупних проєктів, а також зайнятістю на благодійних засадах. Дружина чоловіка взагалі повністю припинила створювати контент для свого блогу, який багато років користувався популярністю.

Влад Яма збільшив собі губи

Втім, Влад продовжує тішити своїх підписників різноманітними експериментами зі своєю зовнішністю. Однак, експериментує він не в реальному житті, а за допомогою різноманітних редакторів. Хореограф то відроститить собі волосся, то довго бороду, то пригадає, як виглядав з гримом на “Танцях з зірками”.

Наприклад, нещодавно він оприлюднив відредаговане фото зі своєю дружиною, на якому у Влада можна помітити збільшені губи. Ефект виявився дійсно дуже цікавим, адже Влад раптом став дуже схожим на репера Джигана, який є уродженцем Одеси.

Нагадуємо, що раніше зірка показував, як виглядав би з довгим волоссям та борідкою. Тоді шанувальники почали масово помічати, що в такому амплуа хореограф є копією свого колеги Дмитра Дікусара.

На щастя, Влад поки що не збирається змінювати свою зачіску або робити естетичні процедури на обличчі.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.