Сестра Єфросиніної Єлизавета Ющенко показала, як виглядає онука третього президента України: красуня росте

Відомо, що молодша сестра Маші Єфросиніної 10 років тому була дружиною Андрія Ющенка, сина третього президента України, та познайомила молодят саме старша Єфросиніна.

Єлизавета не надто любить публічності, ще з дитинства дівчина ніколи не намагалася бути у центрі уваги, на відміну від Маші, тому, зіркою у родині завжди була Марія, так, загалом складається й протягом усього життя. Оскільки саме старша сестра вирішила переїхати у Київ та коли вже почала заробляти перевезла маму й сестру до столиці. Тут же Ліза й познайомилась з сином Ющенка Андрієм.

Ліза Ющенко

Роман між парою закрутився доволі швидко, кохання було сильне та палке, звичайно, справа дійшла до розкішного весілля, але довго разом родина не прожила. Та Єлизавета встигла народити Андрієві доньку Варвару, яка, після розлучення залишилась з мамою. Розлучення відбулося у 2012 році. А вже у 2014 Ліза переїхала до США разом з дитиною та зіграла друге весілля.

Ліза та Варя Ющенко

Як і раніше жінка не любить публічності, тому нові публікації на її сторінці в соціальній мережі instagram, можна побачити рідко, особливо особистих. Та нещодавно Ліза показала, як виросла онука Ющенка Варя. Дівчині зараз 13 років, важкий вік, бо підлітковий. Але дівчина виглядає досить спокійною та вихованою.

Варвара Ющенко

Проте вона схожа на свою рідну тітку Машу Єфросиніну та на маму водночас, хоча  не можна сказати, що Ліза та Маша сильно схожі між собою, але як є.

Тож, Варвара росте справжньою принцесою, а от чи спілкується вона з батьком та впливовим дідусем, невідомо, бо Єлизавет ніколи не підіймала цю тему у соціальних мережах. Єдине, що є фактом, це те, що конфліктів у пари не було, це свідчить що й з іншими екс-родичами Ліза залишилась у нормальних стосунках.

Схожі статті