Скандал, який замовчувався 20 років: Камалія розповіла, як негідно екс-дружина Захура обійшлася з нею

Знаменита українська співачка Камалія багато років не розповідала про колишню дружина свого чоловіка абсолютно нічого. Однак після початку війни все змінилося.

Стосунки знаменитої української співачки Камалії з Мохаммадом Захуром хоча і здавалися досить публічноми, все одно були покриті товстим шаром таємниці. Преса навіть не бачила фотографій з весілля пари, не кажучи про інші подробиці їхніх стосунків.

Пара залюбки запрошувала ЗМІ до себе у розкішний палац, але що відбувалося в стінах цього палацу для всіх залишалося загадкою.

Камалія розповіла, як екс-дружина Мохаммада Захура обійшлася з нею

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія розповіла, як негідно екс-дружина Захура обійшлася з нею

Після початку повномасштабної війни в Україні співачка вирішила трохи привідкрити цю завісу і розповіла неймовірні деталі її взаємин зі старшою дочкою Мохаммада та його колишньою дружиною. З’ясувалося, що артистка так і не порозумілася з падчеркою, а всьому причиною стала війна та матір дівчини, яка є росіянкою.

Окрім цього співачка розповіла Ростиславу Калацинському, що, виявляється, не познайомилася з екс-дружиною свого чоловіка через те, що та встигла погано обійтися зі співачкою, ще до особистої зустрічі з нею.

“Я з нею незнайома особисто, я бачила на фото, на відео. Дуже багато чого поганого говорила про мене від початку нашого шлюбу. Тому в мене немає такого бажання. Я дуже товариська людина, але, як я дізналась про це, у мене не було жодного бажання знайомитися з нею”, – зізналась артистка.

Що ж стосується дочки багатія, родина сподівається, що конфлікт вчухне і вони зможуть порозумітися. Зокрема, Мухамад не приховує, що намагається не встигати і розраховує на те, що їхнє спільне проживання припиниться, і тоді Камалія і Таня охолонуть.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.