Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко вражаюче змінилася за кордоном: ходить з розпатланим волоссям у синій фуфайці

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко знову евакуювалася з України та вразила мережу своїм виглядом з-за кордону. Усі деталі в нашій статті.

Як і більшість зіркових мам, після початку повномасштабної війни в Україні Тоня Матвієнко опинилася за кордоном. Артистка спочатку відвезла своїх дочок Ніну та Уляну до Португалії, але потім перемістилася до Великобританії. Там спадкоємиця Арсена Мірзояна та його коханої дружини пішла до школи.

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна
Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко вражаюче змінилася за кордоном

Якби не безпека дочки, яку родина ставить понад усе, Тоні Матвієнко не довелося-б перебувати у розлуці зі своїм чоловіком та мамою. Так, неодноразово артистка зізнавалася, що дуже важко переживає цей період, адже знаходиться далеко від майже усього, що любить.

Тоня Матвієнко вражаюче змінилася за кордоном

Але навіть попри такий складний період, Антоніні вдається давати благодійні концерти, час від часу бачитися зі своєю сім’єю, а також створювати контент у своєму мікроблозі.

Деякі фотографії вражають підписників, адже замість виходів на червону доріжку, Матвієнко показує іншу сторону свого життя — не зіркову та більше схожу з життям звичайної біженки.

Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко вражаюче змінилася за кордоном

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала без макіяжу, з розпатланою зачіскою та відрослими коренями.

Нагадуємо, що вона так давно зірка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про кризу в стосунках, через яку їй довелося пройти з Арсеном Мірзояном. Тим не менш, на відміну від великої кількості інших знаменитих пар, виконавцям вдалося знайти компроміс, і зараз вони підтримують стосунки на відстані вельми успішно. Зокрема, Арсен постійно знаходиться на гастролях, а Тоня робить усе необхідно для їхньої дочки.

Схожі статті