У ліжку, без макіяжу та Горбунова: Катя Осадча показала, як виглядає після важкого робочого тижня

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча показала підписникам, як відпочиває в неділю, налаштовуючись на новий складний робочий тиждень

Катерина Осадча – популярна в Україні телеведуча, зіркова дружина не менш відомого українського шоумена Юрія Горбунова. Не дивно, що подружжя закохалося прямо на роботі, працюючи на одній сцені, адже що Катерина, що Юрій – страшенні трудоголіки, які тільки що і роблять, що невпинно працюють. Особливо із приходом повномасштабної війни, яку російська федерація розпочала проти України майже рік тому – двадцять четвертого лютого, українські зірки не тільки виступають на сцені, а ще і щоденно ведуть інформаційну боротьбу, вони залучені до великих благодійних проєктів, завдяки яким збирають значні суми на допомогу всім, хто або постраждав від великої війни, або хто потребує забезпечення на фронті.

Ось так і телеведуча Катерина Осадча. Жінка невпинно продовжує працювати. Та ще й аж так, що наприкінці тижня не лишається сил. Вона потребує неабиякого відпочинку.

Окрім телевізійних проєктів, дружина Юрія Горбунова спільно з телеканалом 1+1 є засновницею проєкту Пошук зниклих, завдяки якому можна знайти людину, з якою ви загубилися під час повномасштабної війни.

Щоденно на сторінках ініціативи з’являються все нові й нові публікації про зниклих людей на різних територіях України. Серед тих, кого шукають, – і діти, і старші люди. А локації – кардинально різні, багато гарячих точок.

І ось у неділю втомлена телеведуча Катерина Осадча показалася підписникам абсолютно без макіяжу, без намальованих нігтів і без зачіски. Жінка зізналася: потребує відпочинку, тому неділю проводить у ліжку сама, хіба з патчами на обличчі.

Катя Осадча у сторіс
Катя Осадча у сторіс

Також телеведуча поцікавилася в шанувальників і шанувальниць, як вони відпочивають наприкінці тижня та заряджаються на роботу з понеділка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.