Настя Каменських засвітила круглий живіт та вразила фанатів новиною: зробить Потапа щасливим батьком

Знаменита українська співачка Настя Каменських засвітила перед фанатами округлий живіт та заінтригувала мережу імовірною вагітністю. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Настя Каменських досить довго приховувала свої справжні стосунки з Потапом від аудиторії та журналістів. Пара вже давно була подружжям, а шанувальники навіть не здогадувалися, що відбувається поза сценою. Та врешті-решт, артисти не тільки зробили зізнання, але й використали весільну тему для свого піару.

Тому фанати схиляються до думки, що Настя Каменських так само може таємно народити і не розкривати правду про свого малюка роками.

Настя Каменських засвітила круглий живіт

Після повернення з Іспанії співачка неодноразово інтригувала мережу імовірним цікавим положенням, адже її фігура змінилася та округлилась.

Наприклад, не так давно Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому засвітила помітний животик. Під коментарями користувачі мережі одразу ж почали розпитувати артистку, чи існує вирогідність того, що вона виношує дитя.

Настя Каменських засвітила круглий живіт
Настя Каменських засвітила круглий живіт

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських та Потап давали ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіли, що планують стати батьками і щиро про це мріють. Тим не менш, співачка не змогла розповісти пресі, чому раніше не наважилася на материнство, посилаючись на волю Господа.

Ба більше, Потап заявив, що хоче стати багатодітним батьком. Втім, не поділився журналістами, як планує реалізувати дану мрію, адже Настя Каменських далеко не домогосподарка, а ділова та зайнята жінка.

Після втечі подружжя до Іспанії розмови про майбутні батьківство повністю припинилися.

Схожі статті