Злата Огнєвіч заговорила про бажання всиновити дитину: після Задворного втратила надію на створення сім’ї

Всиновлення дитини – це завжди великий та відповідальний крок, особливо в наших реаліях. Коли діти не просто не мають батьків, а їх у них забрала війна, росія та її озброєння.

Багато хто виявляє бажання допомогти діткам, які залишилися без родини, але часто на бажанні все й завершується, оскільки це надто велика відповідальність перед цією дитиною, перед своїми дітками, якщо вони є, а також перед собою. Варто бути до кінця чесним, аби розуміти, чи зможеш ти дати дитині все, чого вона потребує. А також не слід забувати, що всі, хто втратив близьких на війні – мають серйозні психологічні травми. І з ними потрібно миритися та працювати. Діти – це не іграшки, і до них потрібен особливий підхід.

Злата розповіла про плани на всиновлення дітей

У нашому суспільстві не заведено віддавати дітей до неповних родин, наприклад, як у Злати Огнєвіч, вона не має чоловіка та навіть не була заміжня. Але вона гарно забезпечена і маю гарну репутацію, до того ж її ім’я знає кожен в нашій країні. Та все ж таки  органи опіки перевагу надають повним сім’ям, тому у співачки шанси зменшуються.

Злата досить відверта зі своєю аудиторією, тому чесно відповідає на прямі запитання. Днями артистка влаштувала день спілкування, і їй поставили питання про всиновлення дитини, яка втратила батьків через жорстокі дії росіян, на що жінка відповіла так:

“Це рішення спільне. Його приймають обидва в парі. З мого боку – так. Я вже замислювалась над цим питанням” – зізналась Злата.

Злата про всиновлення дитини

Отже, співачка не виключає такого варіанту і навіть вже замислювалась, але без другої половинки Злата не наважується на такий серйозний крок у житті. Певно, вона хоче відчути смак материнства у повній родині, а також народити своїх малюків, і тільки потім брати під крило дитину, яка потребує кохання і турботи.

Схожі статті