Історія кохання і розлучення Дзідзьо та Славії: відгуляли розкішне весілля, але щось пішло не так

Відомий український співак Дзідзьо багато років приховува правду про свій шлюб. Його колишня дружина заговорила про пережите лише напередодні заяви про розлучення.

Плітки про розлучення Дзідзьо та його дружини Ярослави Притули-Хоми почали розповзатися ще на початку 2021-го року. Спровокувало їх інтерв’ю виконавиці, в якому вона розповіла про складні стосунки з благовірним.

Так, Славія зізналася, що дуже хотіла будувати музичну кар’єру. Натомість Дзідзьо виступав проти через страх конкуренції. Також у розмові з журналісткою Ярослава зачепила тему материнства та відстороненості коханого.

Історія кохання і розлучення Дзідзьо та Славії

На відповідь від Дзідзьо не довелося чекати довго: Михайло використав найпершу можливість та публічно заявив, що розлучається. Це було доволі неочікуваним кроком, так як Михайло та Ярослава були разом з юнацьких років.

Пара довго зустрічалася, перш ніж побратися, а весілля ледь не зірвалося: Ярослава пішла у ліс, щоб зібрати листя та шишок для майбутнього чоловіка, адже він так любить природу. Вінчатися з  артистом Славія не захотіла.

Славія розповіла, як ледь не зірвала весілля з Дзідзьо
Історія кохання і розлучення Дзідзьо та Славії

Коли співаку вдалося досягти успіхів на сцені, Ярослава стала домогосподаркою. Її численні спроби потрапити на різноманітні кастинги та засвітитися в шоу сприймалися Дзідзьо вкрай негативно.

Екс-дружина Дзідзьо Славія похизувалася прогулянкою по Львову
Історія кохання і розлучення Дзідзьо та Славії

Коли ж пара розлучилася, стало відомо, що Ярослава поступилася правами на спільно нажите майно, а натомість Михайло подарував їй елітну квартиру на березі озера, у якості відступних.

Зараз обидва не приховують, що підтримують зв’язок. Дзідзьо допомагає колишній дружині з репертуаром, інколи дає поради і стосовно інших сфер життя. Але мови про возз’єднання не йде. Михайло натякнув, що знайшов іншу. Славія також зізнавалася, що навіть планувала переїхати до нового обранця, але його особистість не розсекретила.

Схожі статті