Про наречену забув. Ектор Хіменес-Браво розповів, де проведе довготривалу відпустку: не в Україні

Ектор незмінний суддя найпопулярнішого кулінарного проєкту на українському телебаченні "МастерШеф". Завдяки своєму професіоналізму, українські продюсери зробили під нього шоу і тепер, він справжня українська зірка.

Хіменес-Браво живе в Україні понад 13 років, і за цей час він дуже полюбив народ, культуру, людей, все те, що з ним тут відбувається. І Ектора справжній патріот, навіть попри те, що коріння у нього колумбійське, а не українське. Чоловік вважає, що у нього є два будинки, один в Україні, інший в Колумбії, оскільки в одному він народився і виріс, а в іншому зробив себе.

Ектор в Україні

Вже майже 12 місяців в Україні триває війна, яку розв’язала жорстока росія, а Ектор не те що залишився тут, він активно допомагає на волонтерському та на інформаційному фронтах. Влітку кухар навіть їздив у Донецьку область. А це ще з 2014 року вважається найгарячішою точкою фронту. Та Ектора це не лякає, оскільки він вважає себе частиною країни та готовий віддати рівно стільки, скільки ж він тут і отримав.

Нещодавно завершився черговий сезон “МастерШеф. Битва сезонів”, де перемогу отримав наймолодший учасник Олександр Цвігун. А тепер, на СТБ стартували зйомки нового сезону “МастерШеф. Професіонали”. Тому, Ектор вже морально готується до плідної роботи, а потім налаштовує себе на відпустку.

Про це головний шеф-кухар країни повідомив на своїй сторінців соцмережі unstagram. Чоловік виклав сторіс, де показує, як знімається проєкт.

“Як дознімемо, у мене знову буде щорічна відпустка. Поїду додому, в Колумбію. Але на цей раз планую не лише відпочивати. Вважаю, що кожен виїзд за кордон, має приносити максимум користі для України” – розповів Ектор.

Ектор про відпустку

Тож, поки що стовідсотково Хіменес-Браво не повідомив, як він збирається проводити час у Колумбії з користю для України, та певно в нього вже є сформований план. Та, звісно, першочергова мета це зустріч з мамою, яка живе на батьківщині Ектора. Але, сподіваємося, що суддя “МастерШеф” буде тримати свою аудиторію у курсі подій.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.