Колишня Остапчука Христина Горняк показала, як виглядала раніше: брови-невидимки і біле волосся

Христина Горняк показала всім своїм шанувальникам та шанувальницям , який вигляд вона мала до того, як зустрілася із Володимиром Остапчуком.

Христина Горняк – тридцятичотирьохрічна колишня дружина відомого українського радіоведучого Володимира Остапчука, яка став популярним завдяки своєму акторському талантові та хисту стендап-коміка. Чоловік вів такі знамениті телевізійні шоу як Євробачення, Маска, Співають усі.

Зіркова пара стала чи не найобговорюванішою серед усіх чоловіків та дружин в українському шоубізнесі.

Христина Горняк, яка в паспорті поки що Остапчук, та Володимир Остапчук  познайомилися ще влітку 2019-го. Тоді телеведучий працював на весіллі її подруги – він був тамадою в Італії.

Христина та Володимир
Христина та Володимир

Попри такі інстаграмно-красиві стосунки, пара все ж таки розійшлася, що, до слова, досить довго приховувала та не розповідала публіці.

Зараз же Христина та Володимир живуть по окремості та влаштовують своє особисте життя – кожен своє.

Христина Горняк активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм, там жінка показує всі чи не найменші подробиці власного життя.

Цього разу колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука показала своїм шанувальникам і шанувальницям фотографію, де видно, як вона виглядала раніше.

Скріншот зі сторіс Горняк
Скріншот зі сторіс Горняк

“Ну я вам теж чесно скажу… Ви тоді (суто для мене) за цими фото, були більш живою, справжньою і красивою. Зараз ви теж красива, але не така яскрава”, – опублікувала Христина Горняк (Остапчук) на своїй сторінці в інстаграмі коментар однієї з шанувальниць.

Жінка відповіла шанувальниці досить коротко та не без жарту:

“Натяк зрозуміла, мене стиль: шорти, колготи в сітку, губи з контуром, брови ниточки і повернути до яскравості”, – написала зірка.

Схожі статті