Після втечі за кордон Влад Яма досяг бажаного та показав елітне життя в США: в Україні про таке тільки мріяв

Знаменитий український хореограф Влад Яма після втечі за кордон поділився зі своїми підписниками радощами елітного життя. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український хореограф Влад Яма ніколи не приховував своєї прихильності до Сполучених Штатів Америки. Ба більше, свого часу зірка говорив про те, що хотів би осісти у цій країні, але на шляху до мрії стоїть велика кількість нюансів.

Після початку повномасштабної війни чоловік таємно вивіз свою родину до Флориди, і зізнався про їх місцезнаходження лише через декілька місяців. Власне кажучи, тоді і стало відомо, що сам Влад також вирішив боротися з ворогом з-за океану.

Влад Яма показав елітне життя в США

Влад Яма показав елітне життя в США

Здебільшого Влад публікує або архівний матеріал, або показує, як проводить час у Штатах. Хореограф постійно бере участь у різноманітних благодійних проектах, і часто це вечірки та розважальні заходи.

Що стосується архівного контенту, то на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються кадри з українських шоу, а також спогади про елітний відпочинок. Наприклад, нещодавно він оприлюднив фото, на якому зображений ключі від Ferrari.

Влад Яма показав елітне життя в США

Як відомо, і Влад і його дружина дуже люблять люксові автівки, і кожного року тішили себе поїздками на орендованих розкішних автомобілях.

Нагадуємо, що після інтерв’ю у Слави Дьоміна, в якому стало відомо про втечу хореографа у перші дні війни, він посварився журналістом. Радіоведучий зізнається, що хореограф заблокував його соціальних мережах і навіть його сина, що слова не знаходить логічним. Натомість Ліліана не стала демонструвати конфліктну ситуацію. Дьоміну довелося публічно звертатися до Влада з пропозицією обговорити проблему.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.