Екс-холостячка Ксенія Мішина зізналася, що проводить вдома ритуали: успіх одними медитаціями не обходиться

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вирішила поділитися з підписниками кадрами, на яких показала сімейні вечірні ритуали. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Ксенія Мішина вважається однією з найпривабливіших українських артисток. Акторка могла би з легкістю виграти конкурс краси, але вона ставить про це буде зовсім інші задачі. Успішні проєкти, кінокартини та співпраця з іноземними студіями — усе це вже відбувається у житті Ксенії, яка робить усе від неї залежне, аби і далі рухатися у цьому напрямку.

Ксенія Мішина в сукні
Ксенія Мішина зізналася, що проводить вдома ритуали

І немаленьку роль у цьому грає не тільки зовнішність Мішиної, але й її емоційний стан. Зірка практикує медитації, йогу і вже активно дає уроки своїм фанатам.

Ксенія Мішина зізналася, що проводить вдома ритуали

Але не обходиться і без домашніх ритуалів. Мова йде про ритуали з догляду за собою. Нещодавно Мішина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показала, як в її сім’ї проходить даний етап буднів.

Ксенія Мішина зізналася, що проводить вдома ритуали

Звісно, звички зіркової мами прийняв її єдиний син Платон, який засвітився на кадрах.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ксенія Мішина спочатку евакуювалася разом зі своїм сином до Карпат, куди їй допоміг дістатися колишній хлопець Олександр Еллерт. Там пара провела декілька днів, після чого акторка виїхала за кордон, так як мала взяти участь у проєкті.

Після цього родина повернулася в Україну, і час від часу виїжджає. Окрім постійних подорожей у життя Ксенії увірвався її колишній обранець — батько Платона. Чоловік вперше висловив своє бажання спілкуватися з рідним сином. Але Ксенія поки що не розповіла, як пройшло знайомство її спадкоємця з татом.

Схожі статті