Мода на аксесуари. Чим влучно завершити модний образ: поради від Могилевської, Ірини Білик і Олени Кравець

Аксесуари – це невід'ємна частина довершених образів наших знаменитостей. Українські зірки часто показують дрібнички, які доповнюють їхні луки

Самовираження – це надзвичайно важлива річ для людини. І певна річ, що кожен демонструє своє внутрішнє “я” по-різному. Чимало в цьому допомагає одяг. Він може надати впевненості, приховати недоліки і просто створити нереально крутий імідж. А що вже казати про зірок шоу-бізнесу? Їм не просто потрібно мати яскравий образ, який надовго закарбовується в пам’яті, але й створювати власні модні тенденції, які моментально підхоплять тисячі фанатів. Зараз ми розкажемо, які аксесуари зараз в тренді в українських селебріті.

Наталія Могилевська

Якщо переглянути сторінку співачки в соціальній мережі Інстаграм, то можна побачити, що вона не часто вдягає аксесуари. Однак один атрибут все частіше з’являється на світлинах Могилевської. Йдеться про стильні окуляри. Вони чорного кольору, із круглою оправою та прозорими лінзами. Окуляри надзвичайно личать зірці й підкреслюють її образ, роблячи його вишуканим та неординарним.

Стильний образ Могилевської
Стильний образ Могилевської

Ірина Білик

Взагалі про стильні образи української співачки можна сказати чимало. Вона часто експериментує, вносить барв у своє життя. Як ось цей лук – настільки яскравий та стильний! Окремого шарму йому надають сонцезахисні окуляри незвичної форми. Біла оправа в стилі 90-х -2000-х , вдало доповнюють ретро-образ популярної співачки Ірини Білик.

Лук Ірини Білик
Лук Ірини Білик

Олена Кравець

На відміну від яскравого образу Ірини Білик, луки відомої гумористки більше у стилі кежуал. Спокійні, пастельні кольори ідеально поєднуються між собою. А справжньою вишенькою на тортику є її головні убори. Як-наприклад, ось ця шляпа молочного кольору із широкими бортиками. Вона так і говорить усе про вподобання Кравець у аксесуарах.

Вбрання Олени Кравець
Вбрання Олени Кравець

Схожі статті