Мартиновська привчає Ярославського до сімейних луків: спочатку “Гострі картузи”, а тепер “Містер і Місіс Сміт”

Оля Мартиновська та Володимир Ярославський вже тривалий час поводяться так, ніби між ними є романтичні стосунки, але підтверджувати цю інформацію ніхто з них не поспішає.

Ярославський та Мартиновська познайомились на головному кулінарному шоу “МастерШеф”. Де вони обидва є незмінними суддями. Хоча колись, Оля й сама тремтіла перед Ектором та його колегами. Та чаї йде і все змінюється. Тепер вона сама судить страви учасників.

Олю та Володимира вже давно підозрюють у наявності роману між ними, про це свідчить багато факторів. Виходячи з фотокарток та відео у соціальних мережах, вони аби разом живуть, або просто часто залишаються один в одного. Оскільки багато часу Володимир та Ольга проводять вдома разом. Також у всіх поїздках вони разом, романтичні фотосесії теж додають олії у вогонь. Та і єдина донька Олі Віра встигла налагодити контакт з Володимиром. Дівчинка завжди залюбки проводить час з другом мами та вважає його близькою людиною. А діти рідко помиляються в дорослих людях, які оточують їх родину.

Тож, можна сміливо припускати, що ця неймовірна  парочка вже давно разом, але не хочуть це афішувати, адже після такої заяви посиплеться багато запитань.

А ще, днями Оля продемонструвала новий сімейний образ, де вони обидва виглядають Насті головні герої фільму “Містер та Місіс Сміт”. Мартиновська одягнена у вишукану чорну сукню, а Ярославський у костюмі. Образ такий, що очей не відірвати. Також образ Олі доповнює чорна сумка українського бренду, який вона і рекламує.

Слід нагадати, що це вже не перший сімейний лук. Нещодавно колеги постали в образі з серіалу “Гострі картузи”. Невже таким чином вони вже говорять про свої стосунки, просто не прямою мовою, а натяками.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.