Повсякденний та телевізійний: як відрізняються образи Горбунова, Потапа та Сенічкіна під час ефіру та поза ним

Українські зіркові чоловіки так само як і жінки дуже активно стежать за модними тенденціями, підбирають собі одяг і хочуть виглядати на всі сто.

Українські знаменитості – це справжній взірець стилю, моди та вишуканості в одязі. Зірки вправно підбирають собі образи, якими надихають потім мільйонів шанувальників і шанувальниць. Для того, аби показатися на телевізійному екрані, популярні в Україні чоловіки та жінки довіряються професіональним стилістам, а вдома та для повсякденного життя – це вже їхня справа, як хочуть, так і вдягаються. І без фахівців наші знаменитості вміють гарно вбратися – і це стосується як чоловіків, так і жінок.

Наші популярні чоловіки не гірше за дівчат уміють підібрати собі лук.

Юрій Горбунов

Знаменитий український телеведучий завжди гарно вдягнений і в кадрі, і за його межами. На телеекранах ми можемо побачити його переважно у класиці: це костюм, сорочка або ж біла футболка, часом – вишиванка. Який костюм – це вже інше питання: Юрій вдягає і чорні, і сірі, і кольорові костюми на роботі. У повсякденному житті телеведучий теж не любить вирізнятися, переважає в гардеробі класика – однотонні футболки чи кофтинки з довгим рукавом – це добре описує Юрія Горбунова.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Олексій Потапенко

Образи відомого в Україні виконавця та продюсера Олексія Потапенка не сильно відрізняються – що в кадрі, що в повсякденному житті. Потап переважно на спорті. Він з’являється в худі, футболках, кофтах із довгим рукам. Хіба вже коли потрібно вийти на червону доріжку, чоловік обирає костюм, але не занадто класичний.

Олексій Потапенко
Олексій Потапенко

Руслан Сенічкін

Здається, не бувало такого, що популярний український телеведучий Руслан Сєнічкін був не в костюмі. Чоловік – палкий прихильник класики: сорочка, піджак – це точно про нього. Руслан рідко зраджує принципам, тому найчастіше носить класичне вбрання.

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін

 

Схожі статті