Оля Цибульська та Олександр Прохоров закрутили роман: чоловік все знав

Ольга Цибульська розповіла про двох Олександрів у своєму житті.

Зараз співачка Ольга Цибульська щаслива мама і дружина. Зірка настільки ретельно приховує від сторонніх очей особисте життя, що ніхто не знає імені її чоловіка, як він виглядає і чим взагалі займається.

Проте нещодавно зірка вирішила перевати мовчання і розповісти про того, з ким у неї були стосунки. Ним виявився колишній учасник попереднього сезону проекту “Танці з зірками” Олександр Прохоров. Ольга Цибульська зазначила, що романтичні стосунки у них були давно, ще до зустрічі з нинішнім чоловіком. Зараз вони з Олександром підтримують дружні стосунки і вільно спілкуються.

Коли співачка наважилася на те, щоб розповісти правду про стосунки, колишній учасник “Танців з зірками” підтримав її, хоча і розумів, що це великий ризик.

Про це Оля Цибульська розповіла у дописі в мережі.

Також з цього приводу вона дала інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

Виконавиця запевнила, що чоловік знає про стосунки співачки з танцюристом. Саме через них пара одного разу вже розійшлася. Але нинішній чоловік артистки, якого, до речі, теж звуть Олександр, пробачив зраду і вирішив будь що повернути кохану. Він просто надіслав їй листа з двома квитками до Парижу. Оля не встояла і поїхала з коханим.

Після цього співачка перестала спілкуватися з Олександром Прохоровим. Це тривало доти, доки зірка не взялася записувати кліп на пісню “Дівчинка”, у якому партнером побачила саме Олександра Прохорова. На той час між ними лишилися суто товариські відносини, тому танцюрист прийняв пропозицію зйомок у кліпі зірки Цибульської як колеги і друга.

Зараз вони з чоловіком виховують сина Нестора і почувається щасливо.

Схожі статті