Екс-холостяк Алекс Топольський вперше зізнався, чому насправді не обрав Сашу Мудру: “Її чоловік забезпечує”

Головний герой 12-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Алекс Топольський розповів про протиріччя у стосунках з Сашею Мудрою. Усі деталі в статті.

Після виходу в ефір пост-шоу “Як вийти заміж” у глядачів 12-го сезону романтичного реаліті “Холостяк” з’явилося ще більше питань до головного героя та учасниць. Зокрема, стало не ясно, які насправді почуття мають одне до одного екс-холостяк та фіналістка Саша Мудра, яка так і не отримала бажану перемогу.

Топольський зізнався, що однією з причин розставання з Лозовицькою стали почуття до її конкурентки. І виявляється, про це переможниця Холостяка-12 почула вперше лише через рік після фіналу. Ба більше, Алекс визнав, що не обрав Сашу через її сім’ю. Пізніше головний герой пошкодував про свою балакучість, про що розповів в інтерв’ю Анні Олицькій. Але з’ясувалося, що це не єдині підводні камені, які зустрілися Топольському на шляху до серця Олександри.

Алекс Топольський вперше зізнався, чому не обрав Сашу Мудру

На кого фіналістка Олександра Мудра проміняла Алекса Топольського
Алекс Топольський вперше зізнався, чому не обрав Сашу Мудру

Тему підняла сама журналістка, почавши розпитувати бізнесмена, чи вплинули на його рішення чутки, що у Олександри імовірно є спонсор.

“Постійно наголошують: Саша — безробітня, хто її утримує, якщо вона вдягнута в бренди і звикла до розкішного життя?”, — почала Олицька.

Екс-холостяк визнав, що думки на цей рахунок мали місце, і власне кажучи, він так і не зрозумів, чим Олександра займалася під час зйомок на проєкті.

“В мене були думки що на проєкті, де я не др кінця розумів, чим вона займається. Як вона себе реалізовує? Зараз, знаючи, що в неї є хлопець-американець, який забезпечений, і вона насолоджується життям, і я… Бачу, що напевно їй так комфортно. Вона до цього, можливо, звикла. Можливо, в неї такі були відносини до цього. Я сподіваюся, що вона хоча б розвивається як людина. В мене просто насолоджується комфортним життям, коли її чоловік забезпечує”, — зізнався Алекс.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.