“Світське життя” тепер нікому непотрібне: чим зараз займається телеведуча 1+1 Катя Осадча? 

Відома українська телеведуча 1+1 Катерина Осадча полюбилася всім завдяки проєкту "Світське життя". Проте наразі, у зв'язку з останніми подіями, програма не виходить в ефіри. Чим зараз займається зірка? Розкажемо далі.

В найперші дні повномасштабного вторгнення росії, в Катерини з’явилася ідея на створення проєкту “Знайти своїх”, адже розуміла – є багато загублених дітей, дорослих, рідних між собою людей, яким потрібна допомога.

За словами самої Осадчої, вона зателефонувала своїй подрузі волонтерці з якою товаришували ще з часів 2014 року та почали запуск проєкту. Наразі спостерігаємо, що тодішня ідея мала сенс та приносить свої плоди. Багато зниклих безвісти було знайдено. Спільними зусиллями людей та за підтримки самої Катерини Осадчої далі продовжуються пошуки багатьох про кого зараз й не чути.

Також телеведучою було оголошено про співпрацю проєкту з Національним інформаційним бюром та Національною поліцією України для збільшення ефективності роботи в пошуку зниклих.

Все відбуваються на сторінках Instagram, Телеграм та навіть на створеному сайті. Також проєкт “Знайти своїх”, ви можете дивитися по телебаченню на традиційному 1+1. У марафоні “Єдині новини” щопонеділка, виходять випуски, де розповідають історії кого шукають та кого вже вдалося знайти.

Нагадаємо, для більшості, Осадча стала відомою завдяки програмі “Світське життя”, яке почало своє існування ще з далекого 1997 року. За цей час, ми спостерігали: актуальні новини з українського шоу-бізнесу, зіркове життя у всіх деталях, цікаві інтерв’ю з різними особистостями.

Катерина Осадча у Світському житті
Катерина Осадча у Світському житті

Також Осадча завжди вміла відзначатися почуттям стилю та елегантності: її капелюшки й зараз залишаються трендом, а в деяких шоу навіть ставали приводом для пародій.

Схожі статті