37-річна Злата Огнєвіч стане мамою: екс-холостячка розсекретила, коли в її родині станеться поповнення

Знаменита українська виконавиця Злата Огнєвіч повідомила, що готова усиновити дитину. З яких умов відбудеться поповнення в родині співачки, дізнайтеся в статті.

Відомій українській співачці Златі Огнєвіч вже 37 років. Як правило, представники шоу-бізнесу у цьому віці вже можуть похизуватися міцною родиною та підростаючими спадкоємцями. Втім, зірка неодноразово зізнавалася, що пожертвувала особистим життям заради успішної сценічної кар’єри. Аби надолужити втрачаєте артистка навіть пішла на романтичне реаліті, після якого звернулася до психотерапевта.

Злата Огнєвіч стане мамою

Чоловіки Злати Огнєвіч
Злата Огнєвіч стане мамою

Повномасштабна війна — також не надто зручна умова для будування серйозних стосунків. Після її початку Злата здебільшого була зайнята гастролями, які влаштовувалися лише на благодійних засадах.

Але дещо кардинально змінилося у свідомості зірки. Нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що готова усиновити дитину. Це досить актуальне питання, особливо серед знаменитостей, адже через воєнні дії та російську агресію в Україні чисельність сиріт стрімко зростає.

Злата Огнєвіч стане мамою

Але Огнєвіч підкреслила, що не дивлячись на свою готовність забрати дитя, для цього їй необхідний чоловік, який зможе розділити з нею цю відповідальність. Ба більше, мова йде про усиновлення не як альтернатива рідним дітям.

Нагадуємо, що після закінчення зйомок “Холостячка-2” Злата зіштовхнулася з жорстокою правдою. Редактори шоу на всю Україну показали, як її колишній обранець Андрій Задворний розповів на камеру, що прийшов на проєкт суто заради піару. Після цього співачка не стрималася та зі сльозами на очах розповіла глядачам про свої почуття. З тих пір Андрій та Злата не спілкуються. Зараз бізнесмен будує стосунки з іншою.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.